Ç`po ndodh me mua? 101 pyetje dhe përgjigje

Carla Nieto Martinez

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030442

  • Availability:1664

  • VAT is included in the price!

Authors:Carla Nieto Martinez
Description:Adoleshenca është nje periudhë mbushur plot me ndryshime dhe emocione të reja.Ky libër të ndihmon të qartësosh nga afër dhe lehtësisht dyshimet e mëdha që mund të të lindin në këtë etapë.

Si mund të flas për problemet e mia me prindërit?Çfarë të bëj që t’i pëlqej personit tjetër? Çfarë rrobash duhet të vesh?

Këto dhe shumë çështje të tjera qartësohen te libri “101 pyetje dhe përgjigje”, 101 dyshime të të rinjve të moshës sate. Do të zbulosh se “shqetësimet” që të prekin ty, i kanë gjithashtu edhe shokët e tu të klasës, miqtë e tu apo të rinj të cilët takon përditë.

Publisher:Albas
Translated by:Sidita Gjipali
Year:2012
Pages:64
ISBN:978-9989-108-94-5
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.