Retorika e përgjithshme figurat e komunikimit

Albas

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030488

  • Availability:625

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Historia e ideve, njëlloj si historia politike, shënon perëndime dhe restaurime, shfronësime dhe rikthime. Nëse dikush do të pohonte, dhjetë vite të shkuara, se retorika do të bëhej sërish një disiplinë e rëndësishme, mund të dukej qesharak. Në atë kohë, pothuaj ishte harruar ajo çfarë mendonte Valery mbi “rolin e dorës së parë” që luajnë në poezi “fenomenet retorike”. Një variacion mbi “figurat”, i shkruar nga letrari me shije të holla e elegante J. Paulhan, jo gjithmonë lexohej me të njëjtin interes. Ata që ishin më largpamës e dinin se lënda me emrin jashtë përdorimi, retorikë, “ndër disiplinat antike, ishte ajo që më shumë e meritonte më shumë emrin shkencë” (P. Guiraud). Por as vetë nuk dukej se ushqenin shpresa të tepruara në ndonjë rilindje të saj.
Publisher:Albas
Year:2017
Pages:243
ISBN:978-9928-02-834-1
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.