Letersia bashkekohore shqiptare

Ali Aliu, Shaban Sinani, Stefan Çapaliku, Tonin Çobani

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030490

  • Availability:18

  • VAT is included in the price!

Authors:Ali Aliu, Shaban Sinani, Stefan Çapaliku, Tonin Çobani
Description:Botimi i librit “Letërsia bashkëkohore shqiptare” mbush sado pak zbrazëtinë që ka krijuar mungesa e botimeve të plota studimore për letërsinë shqiptare të zhvilluar në gjysmën e dytë të shek. XX. Ky që qëndron ndërmjet studimit dhe një libri të thjeshtë në komunikim, i drejtohet studjuesve e krijuesve të fushës së letrave si dhe të gjithë lexuesve të tjerë. Po një nga qëllimet kryesore, për të cilat dhe është krijuar shtëpia jonë botuese, është realizimi i botimeve për shkollat. Duke qenë të vetëdijshëm për mungesën e disa prej teksteve më kryesore që u mungojnë nxënësve dhe mësuesve të letërsisë (veçanërishtpër letërsinë shqiptare të shek. XX), pas botimit të librit “Letërsia moderne shqiptare” (Sabri Hamiti), po iu ofrojmë atyre këtë botim ndihmës, që vjen në vazhdimësi të të parit. Për këtë qëllim ne kemi respektuar programin e lëndës së letërsisë për letërsinë shqiptare në gjysmëshekullin e dytë.
Publisher:Albas
Year:2001
Pages:252
ISBN:99927-700-3-1
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.