Letërsi - Ab initio

Edlira (Tonuzi) Macaj

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030574

  • Availability:593

  • VAT is included in the price!

Authors:Edlira (Tonuzi) Macaj
Description:Libri është konceptuar me dy pjesë kryesore në funksion të njëra-tjetrës. Pjesët teorike shtjellojnë koncepte sipas fushës së interesit, ndërsa në plotësim të tyre vijnë pjesët antologjike, si përzgjedhje të lira, përkthyer nga gjuha angleze apo italiane, sipas rastit.

Në funksion të organizmit dhe kuptimit të librit, si edhe në respektim të teksteve të përkthyera, po bëjmë disa saktësime mbi formatin e citimeve.

Publisher:Albas
Year:2019
Pages:348
ISBN:978-9928-282-64-4
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.