Aleksandër Moisiu
ulje

Aleksandër Moisiu

495 L 550 L

Unë linda në vitin 1879 në Trieste. Prindërit e mi ishin Kostandin Moisiu nga Kavaja dhe Amalia de R..

Aventurat e Pinokut (për të vegjël)
ulje

Aventurat e Pinokut (për të vegjël)

504 L 560 L

Personazhi i Pinokut vjen në një përkthim të ri, të këndshëm dhe shumë argëtues, Ju do të njiheni me..

Bija e Varrmihësit
ulje

Bija e Varrmihësit

1,260 L 1,400 L

Për t’i shpëtuar përndjekjes naziste në Gjermaninë e vitit 1936, familja Shvart emigron në Shtetet e..

Bijtë e gënjeshtrës
ulje

Bijtë e gënjeshtrës

900 L 1,000 L

Libri “Bijtë e gënjeshtrës” i Scott Peck është një libër që të tërheq që në faqen e parë, sepse ësht..

Gitanjali
ulje

Gitanjali

990 L 1,100 L

Fjala “Gitanjali” e gjuhës burimore, bengalisht, në kuptimin “flijime kënge”, është titulli i përmbl..

Ismail Qemali
ulje

Ismail Qemali

440 L 550 L

Ismail Qemal Vlora lindi në Vlorë më 24 janar 1844, në një familje të madhe, të nderuar e të njohur ..

Kënga e këngëve e Solomonit
ulje

Kënga e këngëve e Solomonit

990 L 1,100 L

“Kënga e Solomonit” apo “Kënga e këngëve”, botuar nga shtëpia botuese “Albas”, është ndër këngët më ..

Lartësi
ulje

Lartësi

855 L 950 L

Ngjarjet zhvillohen në Bullgarinë e vitit 1872, një periudhë ku lulëzuan komitetet revolucionare, që..

Një minutë urti
ulje

Një minutë urti

513 L 570 L

Mjafton vetëm një minutë, për të lexuar çdonjërën nga anekdotat e këtij libri. Fshehur në faqet e ti..

Peizazhe të pikturuara me çaj
ulje

Peizazhe të pikturuara me çaj

900 L 1,000 L

"Peizazhe të pikturuara me çaj" është romani i dytë më i njohur i Milorad Pavić, autorit serb që ish..

Rruga në të cilën rrallë shkohet
ulje

Rruga në të cilën rrallë shkohet

900 L 1,000 L

Libri “Rruga në të cilën rrallë shkohet” është shitur në 6 milion kopje vetëm në SHBA. Më pas, shumë..

Sekretet e mendjes
ulje

Sekretet e mendjes

900 L 1,000 L

Libri Sekretet e Mendjes merret me dy aspekte kryesore të rrugëtimit të qenies drejt niveleve më të ..

Tereza e Kalkutës
ulje

Tereza e Kalkutës

495 L 550 L

Lindi në Shkup, por pjesën më të madhe të jetës së saj Nënë Tereza e Kalkutës e kaloi në Indi, duke ..

Vepra e plotë poetike
ulje

Vepra e plotë poetike

1,125 L 1,250 L

ALBAS sjell në shqip të gjithë veprën e Vasko Popës, e përkthyer nga Ben Andoni. Një punë e vështirë..

Vita
ulje

Vita

945 L 1,050 L

Nju-Jork, 1903: në qytetin e shanseve të mëdha, ku zbarkojnë dymbëdhjetë mijë të huaj çdo ditë, ku i..

1 Pema e familjes
ulje

1 Pema e familjes

495 L 550 L

Pema e familjes është një skemë që tregon paraardhësit. Ata janë njerëz të familjes sate që kanë lin..

100 fotografitë që ndryshuan botën
ulje

100 fotografitë që ndryshuan botën

1,980 L 2,200 L

100 fotografitë më të famshme në historinë bashkëkohore, shkrepje që i treguan botës çastet që kanë ..

100 lirikat
ulje

100 lirikat

720 L 800 L

..

100 shkencëtarët që ndryshuan botën
ulje

100 shkencëtarët që ndryshuan botën

1,260 L 1,400 L

Libri 100 shkencëtarët që kanë ndryshuar botën, na njeh me arritjet gjigante të tyre: me këta njerëz..

2 Nga se përbëhen gjërat?
ulje

2 Nga se përbëhen gjërat?

495 L 550 L

Karamelet bëhen prej sheqeri, ndërsa sheqeri bëhet prej bimëve. Trikoja jote mund të jetë bërë me le..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.