Çelësi i gjuhës shqipe

Rita Petro, Hyrë Rexha, Kreuza Bardhi, Aida Fekollari

500 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030428

  • Availability: 564

  • text_vat

Authors: Rita Petro, Hyrë Rexha, Kreuza Bardhi, Aida Fekollari
Description: Çelësi i gjuhës shqipe për ciklin 9-vjeçar.
Publisher: Albas
Year: 2014
Pages: 296
ISBN: 978-9928-02-509-8
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.