Bota e bebes - Trupi

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

580 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030025

  • Availability:Out Of Stock

  • VAT is included in the price!

Authors:Emilie Beaumont & Nathalie Belineau
Description:Ky libër, i ilustruar me bebe që tregojnë me gisht pjesët e tyre të trupit, i mëson fëmijët të njohin dhe të shqiptojnë pjesët e tyre të trupit, shqisat si dhe përse shërbejnë ato.
Publisher:Albas
Translated by:Sevi Lami
Year:2013
Pages:18
ISBN:978-9928-02-248-6
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products