Bota e bebes - Ngjyrat

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

580 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030029

  • Availability:761

  • VAT is included in the price!

Authors:Emilie Beaumont & Nathalie Belineau
Description:Ky libër shumë natyrshëm i njeh fëmijët me disa kafshë, fruta ose sende të dashura për ta, si dhe nxit ata të dallojnë, të emërtojnë ngjyrat dhe t’i grupojnë sendet sipas ngjyrave. Nëpërmjet tij, fëmijët mësojnë që çdo gjë ka ngjyrën e vet.
Publisher:Albas
Translated by:Mimoza Mema
Year:2015
Pages:18
ISBN:978-608-237-030-9
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products