Bota e bebes - Natyra

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

580 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030026

  • Availability:292

  • VAT is included in the price!

Authors:Emilie Beaumont & Nathalie Belineau
Description:Ky libër i njeh bebet me natyrën dhe dukuritë e saj: qiellin, hënën e yjet, shiun, erën dhe ylberin, për gjethet që bien, për pemët, lulet, frutat etj.
Publisher:Albas
Translated by:Sevi Lami
Year:2013
Pages:18
ISBN:978-9928-02-246-2
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products