Bota e bebes - Lëvizja

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

580 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030027

  • Availability:468

  • VAT is included in the price!

Authors:Emilie Beaumont & Nathalie Belineau
Description:Ky libër i njeh fëmijët me gjërat që lëvizin në natyrë dhe mjedisin përreth. Ata mësojnë se kafshët jetojnë në ujë, në ajër dhe në tokë, si dhe përkatësisht notojnë, fluturojnë, zvarriten, kërcejnë, etj. Gjithashtu, ata mësojnë edhe për mjetet e transportit që përdorin njerëzit për të lëvizur në tokë, në ajër e ujë.
Publisher:Albas
Translated by:Sevi Lami
Year:2013
Pages:18
ISBN:978-9928-02-247-9
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products