Imazhe nga jeta e M-së

Svetlana Žuchová

640 L

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030665

  • Availability:55

  • VAT is included in the price!

Authors:Svetlana Žuchová
Description:

Marisia, pas vdekjes së nënës, kthehet nga Vjena në Sllovaki, ku jeton me të fejuarin dhe punon infermiere. Në roman ndërthuren dy jetët e Marisës, ajo e mëparshmja si emigrante në Vjenë dhe jeta e qetë e pa ndodhi në vendin e origjinës, të cilat i ndan në mes një fakt i fortë: vdekja e së ëmës. Në qendër të romanit janë lidhjet familjare e miqësore të Marisias, si të vjetrat, ashtu edhe të rejat, të afërtat dhe të largëtat, ku, siç do të shihet në roman, kotësia e hamendësuar e tyre nuk është aq e parëndësishme.

Svetlana Žuchová është shkrimtare dhe përkthyese sllovake. Është nderuar me disa çmime të rëndësishme letrare, mes tyre dhe me “Çmimin Europian të Letërsisë” për romanin Imazhe nga jeta e M-së, i cili është përkthyer në disa gjuhë.

Kestrina Peza është përkthyese e gjuhës çeke dhe asaj sllovake. Është pedagoge e albanistikës në Universitetin e Pragës.

Publisher:Albas
Translated by:Kestrina Peza
Year:2019
Pages:144
ISBN:978-9928-300-84-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.