Bëmat fatkeqe të Rikard Zemërradhiqes, kalorës i Gurit të Llumit

Pierdomenico Baccalario & Alessandro Gatti

580 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030190

  • Availability:298

  • VAT is included in the price!

Authors:Pierdomenico Baccalario & Alessandro Gatti
Description:Për faj të një gabimi të pafalshëm të të mjerit këshilltar Pepo Peponi, Rikardi, djali dembeli kontit Rrumbullan, emërohet kalorës i Kontesë. Për habinë e të gjithë Oborrit, Rikardi pranon dhe emëron shqytar të tij personal shërbëtorin e dhjamosur, Nespullin. Hipur në shalën e të madhit dhe të panënshtrueshmit, kalit Titan, të ndjekur nga mushka Agostinë, ata të dy ndërmarrin misionin e tyre të parë: të gjejnë një bimë të rrallë për të shëruar stomakun e kontit. Dhe kështu, dy shokët e aventurës lënë për herë të parë muret e kështjellës dhe shkojnë drejt e në qendër të së parës, të shkëlqyeshmes… katrahurë.
Publisher:Albas
Year:2014
Pages:112
ISBN:978-9928-02-462-6
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.