Contemporary

Antologjia e poezisë së "A dangerous method"
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Antologjia e poezisë së "A dangerous method"

750 L

Antologjia e poezisë nga “A Dangerous Method” nisi si eksperiment social virtual. Anëtarë me aftësi ..

E bardha pa të bardhë
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

E bardha pa të bardhë

850 L

Vëllimi poetik “E bardha pa të bardhë” e poetes franceze Laure Cambau, i përkthyer në shqip dhe i pa..

Tapeti im i kuq
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Tapeti im i kuq

650 L

Ky është libri i tretë poetik i piktorit dhe arkitektit të njohur Maks Velo. Piktori i dënuar në reg..

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

500 L

Libri “© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara” vjen si vijimësi e titujve të mëparshëm poetikë, “..