Aventurat e Pinokut (për të vegjël)
Ulje

Aventurat e Pinokut (për të vegjël)

504 L560 L

Personazhi i Pinokut vjen në një përkthim të ri, të këndshëm dhe shumë argëtues, Ju do të njiheni me..

Ismail Qemali
Ulje

Ismail Qemali

495 L550 L

Ismail Qemal Vlora lindi në Vlorë më 24 janar 1844, në një familje të madhe, të nderuar e të njohur ..

Ana flokëkuqja
New
Ulje

Ana flokëkuqja

504 L560 L

Methju dhe motra e tij, Marila, kishin vendosur të birësonin një djalë, që t’i ndihmonte në fermën e..

Aventurat e Hakëlberi Finit
Ulje

Aventurat e Hakëlberi Finit

504 L560 L

Të gjithë fëmijët që e njohin të famshmin Tom Sojeri, në botimin më të ri të klasikëve për të vegjël..

Aventurat e Tobit
Ulje

Aventurat e Tobit

342 L380 L

“Aventurat e Tobit” është i përshtatshëm për fëmijët e moshës 5-8 vjeç. Në këtë libër fëmijët do të:..

Aventurat e Tom Sojerit (për të vegjël)
Ulje

Aventurat e Tom Sojerit (për të vegjël)

504 L560 L

Djaloshi çapkën, Tom Sojer dhe miku i tij Hak Fin rikthehen me aventurat e tyre në brigjet e Misisip..

Çarli Çaplin
Ulje

Çarli Çaplin

495 L550 L

I lindur në Londër (Mbretëria e Bashkuar), Çarli Çaplin është një nga figurat kryesore të historisë ..

David Koperfildi
Ulje

David Koperfildi

504 L560 L

David Koperfild është një djalë i vogël, që ka lindur kur i ati nuk ishte më në këtë botë. Kështu, e..

Djemtë e rrugës "Pal"
New
Ulje

Djemtë e rrugës "Pal"

504 L560 L

Në një nga lagjet e Budapestit, ku po bëheshin gjithnjë e më shumë ndërtime, ndodhej ende një fushë ..

Doktor Gjithëdituri
Ulje

Doktor Gjithëdituri

342 L380 L

Një histori në 15 minutaDuke lexuar se si një fshatar i varfër bëhet “Doktor Gjithëdituri” dhe bëhet..

Don Kishoti
Ulje

Don Kishoti

504 L560 L

Don Kishoti mendon se është një kalorës si në kohët e vjetra. Po sigurisht që ditët e sotme nuk ka ..

Drakula
Ulje

Drakula

504 L560 L

Xhonatan Harker as nuk ia ka idenë se çfarë tmerresh e presin në kështjellën e kontit Drakula. Një q..

Fantazma
Ulje

Fantazma

342 L380 L

Një histori në 10 minuta Në një fermë banonin vetëm të moshuar për shkak të një fantazme shumë të f..

Fiuu! Ajri
Ulje

Fiuu! Ajri

495 L550 L

Të gjitha kafshët dhe bimët kanë nevojë për ajër të pastër. Ky libër u tregon fëmijëve rëndësinë që ..

Fluturimi i Markut
Ulje

Fluturimi i Markut

270 L300 L

Në qendër të librit është Marku, personazhi kryesor, një djalë shumë trazovaç. Një ditë të bukur a..

Gandi
Ulje

Gandi

495 L550 L

Lindi në Probandar, një qytet i vogël në Indinë Perëndimore. Ai ishte një njeri me pamje elegante dh..

Gënjeshtra të bardha
New
Ulje

Gënjeshtra të bardha

450 L500 L

Një ditë në kopsht të gjithë po tregonin për motrat a vëllezërit e tyre, kurse Ameli nuk kishte as m..

Gjëegjëza me kafshë
Ulje

Gjëegjëza me kafshë

810 L900 L

Libri “Gjëegjëza me kafshë” përmban të ilustruara me ngjyra klasike për shumë lloje kafshësh, që jet..

Gjithçka për makinat e garave
New
Ulje

Gjithçka për makinat e garave

900 L1,000 L

Seria e librave për fëmijë 4-7 vjeç:Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëveZbulimi botës përmes lo..

Gra të vogla
New
Ulje

Gra të vogla

504 L560 L

Katër motra jetojnë me nënën dhe shërbyesen pasi babai i tyre ishte nisur për në luftë. Të katërta v..