Brakiozauri

Anna Obiol & Subi

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030032

  • Availability:1771

  • VAT is included in the price!

Authors:Anna Obiol & Subi
Description:Libri “Brakiozauri – dinozauri më i gjatë” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri katërkëmbësh barngrënës, emri i të cilit ka kuptimin “zvarraniku me krahë të degëzuar”. Ai mendohet se ka qenë aq i madh, sa hante deri në 200 kilogramë bimë në ditë dhe se jetonte deri në 100 vjet.
Publisher:Albas
Translated by:Sofiana Filipi
Year:2012
Pages:36
ISBN:978-9989-108-98-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products