3 - 5 years old

1 Pema e familjes
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

1 Pema e familjes

550 L

Pema e familjes është një skemë që tregon paraardhësit. Ata janë njerëz të familjes sate që kanë lin..

2 Nga se përbëhen gjërat?
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

2 Nga se përbëhen gjërat?

550 L

Karamelet bëhen prej sheqeri, ndërsa sheqeri bëhet prej bimëve. Trikoja jote mund të jetë bërë me le..

3 R-të Ripërdorim, Reduktim, Riciklim
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

3 R-të Ripërdorim, Reduktim, Riciklim

550 L

Tri R-të na mësojnë shumë gjëra që ne mund të bëjmë për të mbajtur pastër mjedisin. Kur ulim sasinë ..

4 Elementet
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

4 Elementet

550 L

Djemtë dhe vajzat në këtë libër zbulojnë katër elementet bazë: ajrin, tokën, ujin dhe zjarrin. Fëmij..

5 Shqisat
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

5 Shqisat

550 L

Në këtë libër djemtë dhe vajzat zbulojnë pesë shqisat e tyre: të parit, të dëgjuarit, të nuhaturit, ..

6 Si lëvizim?
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

6 Si lëvizim?

550 L

Përpara se bebet të mësojnë të ecin me të dyja këmbët, ato fillojnë të lëvizin këmbadorazi. Fëmijët,..

9 miqtë e mi
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

9 miqtë e mi

1,000 L

Ky libër, hartuar në përputhje me programin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për edukimin parash..

A je i turpshëm?
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

A je i turpshëm?

550 L

Fëmijët të cilët janë të turpshëm, shpesh janë të shqetësuar dhe ndihen të keqkuptuar. Libri “A je i..

A ke ndonjë sekret?
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

A ke ndonjë sekret?

550 L

Sa mirë është të mbash një sekret... por nëse ky sekret të bën të ndihesh mirë ty dhe dikë tjetër. K..

Atë ditë kur humba dhe më gjetën
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Atë ditë kur humba dhe më gjetën

550 L

Të humbësh në një vend publik, ku të duket e pamundur që mami dhe babi të të gjejnë, është e frikshm..

Aurora dhe fustani shumëngjyrësh
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Aurora dhe fustani shumëngjyrësh

450 L

Në librin e dytë të serisë “Ariu i Bardhë i Ëndrrave”, do të gjeni dashurinë dhe pasionin e një vajz..

Babi do të martohet
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Babi do të martohet

550 L

Fëmijët me prindër të divorcuar ndonjëherë çorientohen dhe shqetësohen, veçanërisht kur njëri nga pr..

Bebushi erdhi në shtëpi
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Bebushi erdhi në shtëpi

550 L

Lindja e një fëmije mbetet një ngjarje e madhe për çdo familje. Ky libër përshkruan etapat e para dh..

Bimët
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Bimët

550 L

Bimët janë pjesë e jetës së fëmijëve. Ato gjenden në ballkonin e shtëpisë, në parkun ku luajnë, në u..

Blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”

450 L

Për fëmijë mbi tre vjeç vjen blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”. Ky bllok përmban ushtri..

Blloku argëtues i kopshtit “Numëro dhe shkruaj”
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Blloku argëtues i kopshtit “Numëro dhe shkruaj”

450 L

Seria për fëmijë “Mëso dhe luaj” përmban 3 blloqe argëtuese për fëmijë 3-5 vjeç dhe 3 libra për par..

Blloku argëtues i kopshtit “Shkronjat dhe numrat”
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Blloku argëtues i kopshtit “Shkronjat dhe numrat”

450 L

Seria për fëmijë “Mëso dhe luaj” përmban 3 blloqe argëtuese për fëmijë 3-5 vjeç dhe 3 libra për par..

Blloku HOP-HOP
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Blloku HOP-HOP

550 L

Dosja HOP-HOP “Faqet argëtuese” është hartuar sipas programit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës ..

Bota rreth nesh
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Bota rreth nesh

1,350 L

Libri “Bota rreth nesh” i njeh fëmijët me gjithçka që ndodhet në Tokë: qytetin e zhurmshëm dhe fermë..

Brakiozauri
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Brakiozauri

550 L

Libri “Brakiozauri – dinozauri më i gjatë” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri katërk..