Gitanjali
New
Ulje

Gitanjali

880 L1,100 L

Fjala “Gitanjali” e gjuhës burimore, bengalisht, në kuptimin “flijime kënge”, është titulli i përmbl..

Kënga e këngëve e Solomonit
New
Ulje

Kënga e këngëve e Solomonit

880 L1,100 L

“Kënga e Solomonit” apo “Kënga e këngëve”, botuar nga shtëpia botuese “Albas”, është ndër këngët më ..

Dashuria, hyjnorja, krijimi
New
Ulje

Dashuria, hyjnorja, krijimi

960 L1,200 L

Në këtë libër poezitë janë shkruajtur nga përvoja dhe rruga e gjatë e kërkimit, të frymëzuara nga na..

Kufiri
New
Ulje

Kufiri

350 L500 L

Edhe pse nuk e dinte se çka ishte simboli, metafora, krahasimi e të tjera si këto, ama kishte një fi..

Libri i dashurisë
New
Ulje

Libri i dashurisë

800 L1,000 L

Rumi është poeti mistik më i zjarrtë dhe më i thellë i njerëzimit. Praninë përherë në të tanishmen i..

Tantra
New
Ulje

Tantra

456 L570 L

Për pjesën më të madhe të jetës seksi është një forcë shtytëse për çiftin, thuajse njëlloj si dëshir..

Vrima
New
Ulje

Vrima

420 L600 L

Rita Petro (Filipi)Ka lindur më 13 mars 1962 në Tiranë;Diplomohet në Universitetin e Tiranës, dega G..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.