1 - 3 years old

Anija e Leos
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Anija e Leos

670 L

Leoja i vogël ka një anije të bukur. Përmes këtij libri tregohet se si një ditë ai niset për peshkim..

Avioni i Gastonit
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Avioni i Gastonit

670 L

Gastonit të vogël i pëlqen shumë të pilotojë. Me avionin e tij ai ngjitet mbi re dhe formon figura n..

Bota e bebes - Frutat
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Bota e bebes - Frutat

580 L

Frutat janë aq të dashura dhe të ushqyeshme për bebet. Ky libër i njeh ato me disa nga frutat që p..

Bota e bebes - Lëvizja
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Bota e bebes - Lëvizja

580 L

Ky libër i njeh fëmijët me gjërat që lëvizin në natyrë dhe mjedisin përreth. Ata mësojnë se kafshët ..

Bota e bebes - Lodrat
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Bota e bebes - Lodrat

580 L

Ky libër, përmes ilustrimeve të këndshme, argëtuese dhe didaktike, i njeh të vegjlit me lodra të ndr..

Bota e bebes - Natyra
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Bota e bebes - Natyra

580 L

Ky libër i njeh bebet me natyrën dhe dukuritë e saj: qiellin, hënën e yjet, shiun, erën dhe ylberi..

Bota e bebes - Ngjyrat
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Bota e bebes - Ngjyrat

580 L

Ky libër shumë natyrshëm i njeh fëmijët me disa kafshë, fruta ose sende të dashura për ta, si dhe ..

Bota e bebes - Trupi
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Bota e bebes - Trupi

580 L

Ky libër, i ilustruar me bebe që tregojnë me gisht pjesët e tyre të trupit, i mëson fëmijët të njo..

Bubi gjumash
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Bubi gjumash

1,080 L

Duke vendosur dorën në gojën e bubit gjumash, i cili vetëm do të flejë gjumë, fëmijët argëtohen me h..

Frutat (Koha e banjës)
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Frutat (Koha e banjës)

1,080 L

Koha e banjës / Luaj me kubin6 pjesë pazëlli për frutat. Krijo kubin ose shkëput pjesët dhe vendosi ..

Kafshët e mia
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Kafshët e mia

880 L

Në faqet e këtij libri fëmijët do të takojnë kafshët e mrekullueshme që flasin dhe që kanë dëshirë t..

Klara luan balerinash
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Klara luan balerinash

670 L

Vogëlushja Klara ka shumë dëshirë të kërcejë dhe me kostumin e baletit ngjan si një balerinë e vërte..

Kopshti (Koha e banjës)
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Kopshti (Koha e banjës)

1,080 L

Koha e banjës / Luaj me kubin6 pjesë pazëlli për kopshtin. Krijo kubin ose shkëput pjesët dhe vendos..

Ku është lodra?
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Ku është lodra?

880 L

Ku ndodhet lodra me të cilën po luan fëmija? Ndihmojini të vegjlit ta gjejnë, duke hapur “dritarezat..

Ku është ushqimi?
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Ku është ushqimi?

880 L

Çfarë hanë fëmijët dhe kafshët? Ndihmojini të vegjlit t’u përgjigjen pyetjeve, duke hapur “dritareza..

Laj dhëmbët dhe bëj çiçin
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Laj dhëmbët dhe bëj çiçin

600 L

Seria e librave për fëmijë 2-4 vjeç:Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëveZbulimi botës përmes lo..

Liza luan si mësuese
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Liza luan si mësuese

670 L

Liza e vogël u bën mësim kukullave të saj, njësoj si një mësuese e vërtetë: ajo bën apelin, shkruan ..

Lola luan si mama
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Lola luan si mama

670 L

Lola e vogël luan si mama me kukullën e saj. Ajo e shëtit atë në park, i mëson për zogjtë e natyrën,..

Ndërto anijen (Koha e banjës)
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Ndërto anijen (Koha e banjës)

1,080 L

Krijo me 3 miqtë e detitKafshët pluskojnë në ujë dhe mund të ngjiten në pllakat e banjës, kur janë t..

Ndërto traktorin (Koha e banjës)
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Ndërto traktorin (Koha e banjës)

1,250 L

Krijo me 6 miqtë e fermës.Të buta si sfungjer, me shkumë dhe plot ngjyra pjesët e lodrës bëhen më ar..