Xhim Morrison: ky është fundi

Genc Muçollari

1,000 L

  • Kodi i produktit: 030529

  • Sasia stok: 22

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Genc Muçollari
Përshkrimi: Pak njerëz kanë pasur fatin ta përjetojnë një gjë të tillë. Ai kishte mundur t`ia plotësonte portretin vetes dhe vdekja e tij e vulosur me mister e përmbylli shenjtërimin, duke i siguruar një vend në panteonin e më të talentuarve, “artistë të mallkuar” që vdiqën të rinj, sepse nuk e duronin këtë realitet kaq intensiv.
Botues: Albas
Përzgjodhi dhe përktheu: Genc Muçollari
Viti i botimit: 2018
Faqet: 156
ISBN: 978-9928-282-04-0
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.