Xhepi i shkronjave dhe rrokjeve

Albas

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030651

  • Availability:Out Of Stock

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Kutia përmban 36 shkronjat e alfabetit dhe rrokje në karton të fortë. Duke i pranëvënë shkronjat e mëdha e të vogla të shtypit, fëmija arrin të krijojë rrokje dhe fjalë. Shkronjat janë më shumë se një, për të mundësuar edhe krijimin e fjalëve që përmbajnë të njëjtën shkronjën dy herë. Përdoren në shkollë dhe në shtëpi.
Publisher:Albas
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.