Trupi im

Albas

1,350 L

  • Kodi i produktit: 030270

  • Sasia stok: 1080

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Albas
Përshkrimi: Ky libër i njeh fëmijët me pjesët e trupit dhe si funksionon organizmi ynë. Duke e shfletuar këtë libër fëmijët zbulojnë për sekretet e trupit të tyre, mësojnë për skeletin, zemrën dhe gjakun, frymëmarrjen, tretjen, urinimin, nervat, shqisat etj. Duke shtypur butonat fëmijët do të argëtohen duke dëgjuar tingujt e gëzuar, si dhe do të pasurojnë fjalorin duke dëgjuar fjalët.
Botues: Albas
Përktheu: Viola Dina
Viti i botimit: 2013
Faqet: 12
ISBN: 978-9928-02-250-9
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.