Aleksandër Moisiu
ulje

Aleksandër Moisiu

495 L 550 L

Unë linda në vitin 1879 në Trieste. Prindërit e mi ishin Kostandin Moisiu nga Kavaja dhe Amalia de R..

Ismail Qemali
ulje

Ismail Qemali

440 L 550 L

Ismail Qemal Vlora lindi në Vlorë më 24 janar 1844, në një familje të madhe, të nderuar e të njohur ..

Ana flokëkuqja
ulje

Ana flokëkuqja

504 L 560 L

..

Ana Frank
ulje

Ana Frank

495 L 550 L

Ana Frank lindi në Frankfurt, në vitin 1929. Tri vite më vonë, familjes së saj iu desh të emigronte ..

Aurora dhe fustani shumëngjyrësh
ulje

Aurora dhe fustani shumëngjyrësh

405 L 450 L

Në librin e dytë të serisë “Ariu i Bardhë i Ëndrrave”, do të gjeni dashurinë dhe pasionin e një vajz..

Aventurat e Hakëlberi Finit
ulje

Aventurat e Hakëlberi Finit

504 L 560 L

Të gjithë fëmijët që e njohin të famshmin Tom Sojeri, në botimin më të ri të klasikëve për të vegjël..

Aventurat e Lusit në kuzhinë
ulje

Aventurat e Lusit në kuzhinë

1,080 L 1,200 L

Libri “Aventurat e Lusit në kuzhinë” sjell disa receta të thjeshta për fëmijë, që përgatiten vetëm m..

Aventurat e Tobit
ulje

Aventurat e Tobit

342 L 380 L

“Aventurat e Tobit” është i përshtatshëm për fëmijët e moshës 5-8 vjeç. Në këtë libër fëmijët do të:..

Bëmat e Estes dhe Kokosë
ulje

Bëmat e Estes dhe Kokosë

450 L 500 L

Janë tri fëmijë të një familjeje të lumtur që jetojnë mes paqes, haresë dhe dashurisë, ditët e rritj..

Beni dhe Ana
ulje

Beni dhe Ana

450 L 500 L

"Beni dhe Ana" është një roman për fëmijë mjaft i këndshëm. Aty flitet për dashurinë fëmijërore mes ..

Blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”

450 L

Për fëmijë mbi tre vjeç vjen blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”. Ky bllok përmban ushtri..

Blloku argëtues i kopshtit “Numëro dhe shkruaj”

450 L

Seria për fëmijë “Mëso dhe luaj” përmban 3 blloqe argëtuese për fëmijë 3-5 vjeç dhe 3 libra për par..

Blloku argëtues i kopshtit “Shkronjat dhe numrat”

450 L

Seria për fëmijë “Mëso dhe luaj” përmban 3 blloqe argëtuese për fëmijë 3-5 vjeç dhe 3 libra për par..

Çarli Çaplin
ulje

Çarli Çaplin

495 L 550 L

I lindur në Londër (Mbretëria e Bashkuar), Çarli Çaplin është një nga figurat kryesore të historisë ..

David Koperfildi
ulje

David Koperfildi

504 L 560 L

David Koperfild është një djalë i vogël, që ka lindur kur i ati nuk ishte më në këtë botë. Kështu, e..

Djemtë e rrugës "Pal"
ulje

Djemtë e rrugës "Pal"

504 L 560 L

..

Don Kishoti
ulje

Don Kishoti

504 L 560 L

Don Kishoti mendon se është një kalorës si në kohët e vjetra. Po sigurisht që ditët e sotme nuk ka ..

Dora d'Istria
ulje

Dora d'Istria

495 L 550 L

Dora d`Istria me emrin e vërtetë Elena Gjika, lindi në Rumani në vitin 1828 dhe vdiq në Firence në v..

Drakula
ulje

Drakula

504 L 560 L

Xhonatan Harker as nuk ia ka idenë se çfarë tmerresh e presin në kështjellën e kontit Drakula. Një q..

Ema e ka mendjen veç të hajë
ulje

Ema e ka mendjen veç të hajë

378 L 420 L

Jo, Ema nuk është si balenë, siç tallen djemtë në pishinë! Madje Lolës ajo i duket si princeshë. Edh..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.