Top Bright

Kali lëkundës

Kali lëkundës

6,770 L Ex Tax: 6,770 L

#

Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara d..

Kamioni i punëtorit me vegla

Kamioni i punëtorit me vegla

4,300 L Ex Tax: 4,300 L

#

Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara d..

Kamioni perzjerës i mjeteve didaktike

Kamioni perzjerës i mjeteve didaktike

3,150 L Ex Tax: 3,150 L

#

Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara d..

Ora me forma gjeometrike

Ora me forma gjeometrike

1,970 L Ex Tax: 1,970 L

#

Fëmijët nëpërmjet kësaj loje mund të: mësojnë numrat dhe orën, mësojnë format dhe ngjyrat dhe mund t..

Pistë makinash me katër rrugë

Pistë makinash me katër rrugë

1,760 L Ex Tax: 1,760 L

#

Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara d..

Shtëpi prej druri me çekiç dhe topa

Shtëpi prej druri me çekiç dhe topa

2,150 L Ex Tax: 2,150 L

#

Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara d..

Tabela 2 në 1

Tabela 2 në 1

3,450 L Ex Tax: 3,450 L

#

Fëmijët nëpërmjet kësaj loje mund të: shkruaje dhe vizatoje, zhvillon imagjinatën dhe ndihmon në zhv..

Tavolina e punëtorit 2 në 1

Tavolina e punëtorit 2 në 1

12,100 L Ex Tax: 12,100 L

#

Fëmijët nëpërmjet kësaj loje mund të: zhvilloje komunikimin nëpërmjet lojës në role dhe imitimit...

Unaza didaktike me numra

Unaza didaktike me numra

2,100 L Ex Tax: 2,100 L

#

Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara d..

Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.