Tereza e Kalkutës

Carmen Gil

550 L

  • Kodi i produktit: 030001

  • Sasia stok: 674

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Carmen Gil
Përshkrimi: Lindi në Shkup, por pjesën më të madhe të jetës së saj Nënë Tereza e Kalkutës e kaloi në Indi, duke u kujdesur për të varfrit dhe të sëmurët në këtë vend të mbipopulluar. Edhe pse me shtat të vogël, tek ajo grua u mishëruan vlerat më të larta që përfaqësojnë qenien njerëzore, si: bujaria, solidariteti, repsekti për besimin e tjetrit, gëzimi dhe shpresa; dhe këtyre u shtoi besimin e saj vetjak, të cilat i dhanë guximin dhe forcën nevojshme për të realizuar një nga veprat shoqërore më dinjitoze dhe të admirueshme të shek. XX. Kundër vullnetit të saj, më 1979 iu dha çmimi "Nobel" për paqen dhe në tetor 2003 u lumturua nga Shenjtëria e Tij, Papa Gjon Pali II.
Botues: Albas
Përktheu: Sofiana Filipi
Viti i botimit: 2014
Faqet: 64
ISBN: 978-9928-02-442-8
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.