Teoria moderne letrare dhe tekstet antike

Thomas A. Schmitz

1,350 L

  • Kodi i produktit: 030575

  • Sasia stok: 614

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Thomas A. Schmitz
Përshkrimi: Një parashtrim i qartë dhe tërheqës i disa prej lëvizjeve më të rëndësishme të teorive letrare moderne, duke përfshirë këtu: formalizmin rus, strukturalizmin, narratologjinë, dekonstruksionin, studimin e gjinive, historicizmin e ri etj. Veçori e këtij libri është mënyra se si qëndrimi teorik i secilit kapitull futet në kontekstin e studimeve klasike. Po kështu, bibliografia e gjerë e bën këtë libër një burim të vlefshëm për çdo student dhe studiues të fushës.

Një libër që u vlen studentëve, po aq dhe atyre që tashmë janë diplomuar.

Botues: Albas
Përktheu: Prof. ass. dr. Vjollca Osja, Dr. Edlira Tonuzi Macaj
Viti i botimit: 2019
Faqet: 304
ISBN: 978-9928-282-68-2
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.