Tefta Tashko Koço

Luan Rama & Sulid Kasemi

550 L

  • Kodi i produktit: 030436

  • Sasia stok: 450

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Luan Rama & Sulid Kasemi
Përshkrimi: Tefta Tashko Koço (1910 - 1937), kjo bijë e një familjeje atdhetare, ishte ndër të parat soprano shqiptare, që solli muzikën operistike në vendin tonë. Bashkë me një grup artistësh ajo hodhi themelet e muzikës profesioniste shqiptare dhe njëkohësisht u bë një nga interpretueset më të shquara të këngës sonë popullore. Koleksioni i disqeve me këngët e saj është një dëshmi e bukur dashurie e përkushtimi ndaj artit dhe popullit të saj.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2017
Faqet: 64
ISBN: 978-9928-02-975-1
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.