Tableta e zgjuar

Albas

1,400 L

  • Kodi i produktit: 030259

  • Sasia stok: 325

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Albas
Përshkrimi: Kjo është një enciklopedi moderne me një tabletë inteligjente për fëmijët! Përmban njohuri interesante rreth afsheve dhe fermës. Fëmijët mund ta heqin tabletën lehtësisht nga libri dhe mund të luajnë me të!

4 mundësi: Tinguj kafshësh, melodi argëtuese, pyetje interesante, lojëra të zgjuara

Botues: Albas
Përktheu: Sofiana Filipi
Viti i botimit: 2015
Faqet: 14
ISBN: 978-608-237-015-6
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.