Konektorët e tekstit në gjuhën shqipe
ulje

Konektorët e tekstit në gjuhën shqipe

630 L 700 L

Synimi i këtij studimi është përshkrimi dhe analizimi i konektorëve të tekstit në gjuhën shqipe dhe ..

Onomastikë dhe etnolinguistikë
ulje

Onomastikë dhe etnolinguistikë

1,080 L 1,200 L

Onomastika ka qenë gur themeli e lëndë e parë me rëndësi parësore në të gjitha hulumtimet e shqyrtim..

Prishtina letrare
ulje

Prishtina letrare

450 L 500 L

Libri më i ri i kritikut Kujtim Shala, "Prishtina letrare: petit Paris" është vepra përmbyllëse e "q..

Semiotika e tekstit
ulje

Semiotika e tekstit

900 L 1,000 L

Ky libër lindi nga përvoja disavjeçare në mësimdhënie. Semiotika e tekstit, si lëndë, nuk është e le..

Shqipja qysh u është dukur?
ulje

Shqipja qysh u është dukur?

900 L 1,000 L

Prej shekujsh studiuesit kanë shtruar pyetjen e madhe: “kur është shkruar gjuha shqipe?” dhe janë pë..

Udhëtime letrare
ulje

Udhëtime letrare

675 L 750 L

Me Naimin, Jul Varibobën, De Radën, Gavril Darën, Seremben, Nolin, Migjenin, Shime Deshpalin, Vorea ..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.