Burime të zgjedhura nga Historia e Marrëdhënieve Ndërkombëtare
ulje

Burime të zgjedhura nga Historia e Marrëdhënieve Ndërkombëtare

900 L 1,000 L

Kjo përmbledhje dokumentesh dhe tekstesh të ndryshme që lidhen me Marrëdhëniet Ndërkombëtare (MN), m..

Estetika moderne dhe lexime të tjera
ulje

Estetika moderne dhe lexime të tjera

810 L 900 L

“Veprat e artit janë një formë provokimi. Në nuk i shpjegojmë, por matemi me to. I interpretojmë sip..

Histori e Shqipërisë 1912-2000
ulje

Histori e Shqipërisë 1912-2000

1,350 L 1,500 L

Për çdo historian që ndërmendëson të shkruaje për një çështje të caktuar, është krejt e ndryshme dhe..

Kadare ose liria e fjalës së penguar
ulje

Kadare ose liria e fjalës së penguar

1,170 L 1,300 L

Ç’dëgjojmë të na flitet sot kur themi: Kadare?Gjer më tani Kadare ishte brenda librit dhe na foli së..

Ligji i suksesit
ulje

Ligji i suksesit

3,613 L 4,014 L

Përgatituni të mësoni nga përvoja e mjeshtrit... Këtu gjenden bazat e filozofisë së suksesit: Formu..

Sprovë për një tjetër histori të letërsisë shqipe
ulje

Sprovë për një tjetër histori të letërsisë shqipe

1,080 L 1,200 L

Si të shkruhet më në fund një histori që do t'i takonte thjesht letërsisë, kjo ka qenë një çështje e..

Zef Pllumi
ulje

Zef Pllumi

495 L 550 L

At Zef Pllumi është përsonalitet që ka ruajtur parimet e normat e fisnikisë shqiptare, kodin e njerë..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.