Semaforët, rruga dhe trafiku

Susanne Szesny, Frauke Nahrgang

600 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030640

  • Availability: 908

  • VAT is included in the price!

Authors: Susanne Szesny, Frauke Nahrgang
Description:

Seria e librave për fëmijë 2-4 vjeç:

  • Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëve
  • Zbulimi botës përmes lojës
  • Ilustrime të këndshme për fëmijë të kësaj moshe
  • I studiuar nga specialistë të fushës

Pse? Kur? Si?

Semaforët, rruga dhe trafiku

  • Si të jemi të sigurtë në rrugë?
  • Çfarë janë vijat e bardha?
  • Si të dalloni në errësirë?
Publisher: Albas
Translated by: Wimmel Parents
Year: 2019
Pages: 10
ISBN: 978-608-237-055-2

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.