Bëmat e Estes dhe Kokosë
ulje

Bëmat e Estes dhe Kokosë

450 L 500 L

Janë tri fëmijë të një familjeje të lumtur që jetojnë mes paqes, haresë dhe dashurisë, ditët e rritj..

Jasemini në vendin e gënjeshtarëve
ulje

Jasemini në vendin e gënjeshtarëve

693 L 770 L

Në një vend, ku, sipas urdhrit të sovranit, gjithccka funksionon në të kundërt dhe është e ndaluar t..

Kush tepër lakmon…
ulje

Kush tepër lakmon…

378 L 420 L

Kush tepër lakmon, a thua më shunë gëzon? As që bëhet fjalë! Kush shumë lakmon, mbetet me gisht në g..

Mirë t`u bëhet!
ulje

Mirë t`u bëhet!

378 L 420 L

Mirë t’i bëhet edhe erës që desh të matej me diellin babaxhan, edhe lepurit mburravec. Ja që, jo gji..

Stinët e motmotit
ulje

Stinët e motmotit

360 L 400 L

Të dashur fëmijë, libri “Stinët e motmotit”, duhet të shtohet patjetër në bibliotekën tuaj. Është nj..

Të vegjël, por mendjemprehtë
ulje

Të vegjël, por mendjemprehtë

378 L 420 L

Mos vallë vetëm ata që janë të mëdhenj ia dalin mbanë? Jo, aspak, sepse edhe të vegjlit janë mendjem..

Uri prej ujku
ulje

Uri prej ujku

378 L 420 L

Kujdes prej personazheve të këtyre fabulave: ato kanë një uri të madhe! Jo të madhe, por të llahtars..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.