Remi, pa familje

Hektor Malot

560 L

  • Kodi i produktit: 030544

  • Sasia stok: 546

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Hektor Malot
Përshkrimi: Remi, djaloshi të cilin e kishin gjetur të braktisur në një nga rrugët ku banonin të pasurit e Parisit, ishte rritur me shumë dashuri derisa ndodh diçka që e ndryshon krejtësisht jetën e tij.

Zoti Vitali vendos që ta marrë Remin në trupën e teatrore dhe së bashku enden nëpër Francë duke dhënë shfaqje. Djaloshi i vogël kalon shumë vështirësi, derisa më në fund fati e bashkon me familjen e tij të vërtetë.

Botues: Albas
Përktheu: Lejbjana Hyseni
Përgatiti: Sarah Rossi
Viti i botimit: 2018
Faqet: 80
ISBN: 978-9928-282-09-5
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.