Portofoli i nxënësit Gjuhë shqipe 6

Kreuza Bardhi, Hyrë Rexha

350 L

  • Kodi i produktit: 030377

  • Sasia stok: 1552

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Kreuza Bardhi, Hyrë Rexha
Përshkrimi: Portofoli i nxënësit Gjuhë shqipe 6 për klasën e 6-të të shkollës 9-vjeçare.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2017
Faqet: 80
ISBN: 978-9928-02-953-9
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.