Poliana (për të vegjël)

Eleanor H. Porter

560 L

  • Kodi i produktit: 030053

  • Sasia stok: 129

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Eleanor H. Porter
Përshkrimi: Vogëlushja Poliana mbetet jetime dhe shkon të jetojë me tezen e saj, znj. Polin, një grua e zymtë. Aty Poliana njeh miq të mirë dhe njerëz shumë interesantë, që i bën për vete me natyrën e saj të qeshur dhe miqësore. Falë “lojës” që i kishte mësuar i ati, ajo i bën të tjerët të gjejnë lumturinë dhe në fatkeqësi, vetëm duke parë anën pozitive të gjërave. Me pafajësinë e mirësinë që rrezaton, Poliana rikthen te tezja e saj dashurinë e vjetër dhe tek i gjithë fshati buzëqeshjen. Në libër ju do të lexoni për shumë e shumë situata të vështira, të cilat i kalon me guxim.
Botues: Albas
Përktheu: Lejbjana Hyseni
Përgatiti: Sabina Colloredo
Viti i botimit: 2015
Faqet: 80
ISBN: 978-9928-02-610-1
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.