Përralla fantastike

Albas

650 L

  • Kodi i produktit: 030203

  • Sasia stok: 287

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Albas
Përshkrimi: Tetë përralla fantastike, plot me zana e magji, shkruar kryesisht për të rriturit, që t’ua tregojnë fëmijëve në mbrëmje e të nxitin dëshirën e tyre për të lexuar.
Botues: Albas
Përktheu: Mimoza Mema
Viti i botimit: 2013
Faqet: 64
ISBN: 978-9928-02-335-3
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.