Ameba
ulje

Ameba

540 L 600 L

“Ameba” është një përmbledhje me katërmbëdhjetë tregime, në të cilët autori, në saje të narracionit,..

Histori e shkurtër e rrëmujës
ulje

Histori e shkurtër e rrëmujës

720 L 800 L

Histori e shkurtër e rrëmujës është një pikturë e madhe sferike e vështirë për t’u përfshirë në një ..

Lidhëse
ulje

Lidhëse

630 L 700 L

Çfarë lëmë pas, kur braktisim dikë? Shtëpinë, familjen, të shkuarën, idenë e së ardhmes, fotografinë..

Uni i tij i ndaluar
ulje

Uni i tij i ndaluar

900 L 1,000 L

Është viti 1972 dhe Çeja, një djalosh shtatë vjeç, jeton me gjyshen në një zonë të izoluar të Nju-Jo..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.