Ora folëse

Albas

1,000 L

  • Kodi i produktit: 030261

  • Sasia stok: 890

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Albas
Përshkrimi: Çdo ditë nise me këtë orë të zgjuar e shumëngjyrëshe. Vendose në kyçin e dorës dhe shtyp butonat për të dëgjuar tingujt qesharakë dhe meloditë. Ajo të mëson që të tregosh orën dhe njëkohësisht të kujton se çfarë ke për të bërë.
Botues: Albas
Përktheu: Sofiana Filipi
Viti i botimit: 2015
Faqet: 10
ISBN: 978-608-237-017-0
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.