Numëro 1-10 (Koha e banjës)

Albas

1,120 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030455

  • Availability:1418

  • text_vat

Authors:Albas
Description:Mëso numrat në kohën e banjës

Luaj me balonat ku janë ngjitur numrat 1-10. Renditi balonat sipas radhës së numrave. Lodër ideale për t’u argëtuar dhe për të mësuar.

Produktet e kësaj serie nuk janë thjesht një mjet argëtimi. Ato ndikojnë drejtpërdrejtë në zhvillimin e disa aftësive te fëmija juaj. Fëmija pasuron fjalorin me fushat përkatëse, si p.sh.: Frutat, Perimet, Kopshti, Deti, Kafshët etj. Po kështu arrin që të formojë të tërën nga pjesëzat e vogla dhe të kuptojë individualisht lidhjen logjike të sendeve në natyrë dhe në mjedisin ku jeton. Duke qenë se materialet e produkteve janë prodhuar për të rezistuar në ujë, koha e banjës për fëmijën kthehet në një moment shumë të bukur e tërheqës, që ai do ta presë me kënaqësi, falë këtyre lodrave.

Publisher:Albas
Year:2013
Tiranë:Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.