Një Plak i Vitit të Ri ndryshe

Zhak Pusti

500 L

  • Kodi i produktit: 030548

  • Sasia stok: 498

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Zhak Pusti
Përshkrimi: Marinarë dhe piratë nga të gjitha anët kanë krijuar një parajsë të vërtetë në një ishull të Oqeanit Indian. Jeta atje rrjedh ëmbël e qetë, derisa mbërrin Aldeberti, një fëmijë europian dhjetëvjeçar. Padashur, Aldeberti do të fusë shqetësimin në shpirtin e të gjithë miqve të rinj në “Ishullin e Mrekullueshëm” duke u folur atyre për Plakun e Vitit të Ri. Këmbëdrunjti i vjetër u përpoq shumë të qetësonte gjakrat, por fëmijët donin të dilnin: A ekziston Plaku i Vitit të Ri?
Botues: Albas
Përktheu: Iskra Thoma
Viti i botimit: 2018
Faqet: 96
ISBN: 978-9928-282-20-0
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.