Një hap drejt shkollës

Albas

2,200 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030286

  • Availability:489

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Kjo paketë, hartuar në përputhje me programin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për edukimin parashkollor, rekomandohet të përdoret për fëmijët 5-6 vjeç. Paketa shoqërohet me një udhëzues për mësuesit dhe prindërit, të cilët do ta ndjekin ecurinë e fëmijëve gjatë një viti shkollor.
Publisher:Albas
Format:310x240
Package:4 texts, CD, mosaic of letters, certificate of appreciation
ISBN:978-9989-108-46-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.