Një autoritet i ri, pa dënime dhe pa dacka

Catherine Dumonteil-Kremer

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030638

  • Availability:318

  • VAT is included in the price!

Authors:Catherine Dumonteil-Kremer
Description:Sot, në dijeninë time, nuk ka asnjë specialist për fëmijët që të mbrojë tezën e dhunës gjatë edukimit. Kërkime gjithnjë e më të thelluara na tregojnë dëmin që shkaktojnë lëndimet trupore, poshtërimet dhe dënimet te fëmijët. Më në fund, ne e kemi kuptuar se ajo që vjen nga “plagosja” e një fëmije, nuk i mëson atij asgjë. Por, megjithëse kemi në dispozicion gjithë këtë informacion, madje dimë edhe çfarë është e rëndësishme të shmanget, ne vazhdojmë të injorojmë se me çfarë duhet t’i zëvendësojmë praktikat shtypëse që kemi njohur në fëmijërinë tonë.
Publisher:Albas
Translated by:Arben Skënderi, Denata Toçe
Year:2019
Pages:184
ISBN:978-9928-282-85-9
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.