Anija e Leos

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

670 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030258

  • Availability:1410

  • VAT is included in the price!

Authors:Emilie Beaumont & Nathalie Belineau
Description:Leoja i vogël ka një anije të bukur. Përmes këtij libri tregohet se si një ditë ai niset për peshkim me anijen e tij. Por, për të drejtuar një anije, duhet të jesh kapiten i zoti dhe të kesh trup atleti!
Publisher:Albas
Translated by:Mimoza Mema
Year:2013
Pages:14
ISBN:978-608-237-035-4
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.