Mondo dhe tregime të tjera

Jean-Marie Gustav Le Clézio

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030584

  • Availability: 690

  • VAT is included in the price!

Authors: Jean-Marie Gustav Le Clézio
Description:

Askush nuk ishte në gjendje të thoshte se nga vinte Mondo. Ai kishte ardhur një ditë, rastësisht, në qytet, pa rënë në sy, e më tej të gjithë ishin mësuar me praninë e tij. Ishte një djalë i vogël nja dhjetë vjeç, me fytyrë të rrumbullakët e të ëmbël dhe me sy të zinj. Por çka binte më shumë në sy tek ai ishin flokët, të errët dhe me reflekse të hirta, që ndryshonin ngjyrë sipas dritës.

Personazhet e tregimeve të këtij libri quhen Mondo, Ulula, Jon, Daniel Sinbadi, Kryqi i Vogël... Me praninë e tyre ndriçojnë këto tregime dhe na ftojnë t`i ndjekim e të futemi në botën e tyre për të zbuluar udhën e lirisë.

Zbuloni librin Mondo dhe tregime të tjera, shkruar nga J.M.G. Le Clezio, i cili është nderuar me çmimin Nobel në letërsi.

Publisher: Albas
Translated by: Amantia Kapo
Year: 2019
Pages: 360
ISBN: 978-9928-282-23-1

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.