Mitologjia

Luis Tomas Melgar Valero

1,000 L

  • Kodi i produktit: 030566

  • Sasia stok: 1271

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Luis Tomas Melgar Valero
Përshkrimi: Mitologjia është tërësia e miteve të krijuara nga njerëzit në lashtësi, me të cilat ata shpjegonin dukuritë natyrore, sëmundjet, marrëdheniet personale dhe familjare, luftërat... Në këtë vëllim janë përmbledhur mitet më të shquara të disa kulturave, shumë prej të cilave kanë karakteristika të përbashkëta, edhe pse janë krijuar në disa kontinente të ndryshme. Mitet janë dhënë shkurtimisht dhe nxirren në pah veçoritë e tyre dalluese. Gjithashtu jepen pamje që identifikojnë personazhin mitik dhe emri i tij korrespondues në kulturat e tjera. Në fund të vëllimit ka një tregues emëror të personazheve mitike, me emrat që kanë ato në kultura të ndryshme, si: greke, romake, egjiptiane, hinduse, kineze, amerikane etj.
Botues: Albas
Përktheu: Viola Dona
Viti i botimit: 2015
Faqet: 130
ISBN: 978-608-237-024-8
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.