Gegë Marubi

Albert Vataj, Zija Vukaj

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030554

  • Availability: 559

  • VAT is included in the price!

Authors: Albert Vataj, Zija Vukaj
Description: Kur themi fotografia shqiptare, nënkuptojmë Dinastinë Marubi, që filloi me Pjetër Marubin, në mesin e dytë të shekullit XIX, vazhdoi me Kel Marubin dhe u mbyll me mua, Gegë Marubin, më 1984-ën. I rritur mes artit fotografik, i pajisur me një kulturë europiane e i specializuem në artin e fotografisë moderne, u përpoqa të isha një vazhdues i denjë i kësaj dinastie. Ajo që më jep krenari është se duke krijuar arkivin tonë fotografik, unë u lashë brezave fototekën “Marubi”, një pasuri të paçmueshme, ku është skalitur historia jonë e gati 120 vjetëve.
Publisher: Albas
Year: 2018
Pages: 64
ISBN: 978-9928-282-49-1

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.