Çarli Çaplin
ulje

Çarli Çaplin

495 L 550 L

I lindur në Londër (Mbretëria e Bashkuar), Çarli Çaplin është një nga figurat kryesore të historisë ..

Gandi
ulje

Gandi

495 L 550 L

Lindi në Probandar, një qytet i vogël në Indinë Perëndimore. Ai ishte një njeri me pamje elegante dh..

Ibrahim Kodra
ulje

Ibrahim Kodra

495 L 550 L

Piktori Ibrahim Kodra lindi në Ishëm të Durrësit më 1918 dhe vdiq më 2006 në Milano, ku jetonte prej..

Mbretëreshë Teuta
ulje

Mbretëreshë Teuta

495 L 550 L

Mbretëresha ilire Teuta është një nga figurat më spikatëse të grave në historinë europiane, që kanë ..

Musine Kokalari
ulje

Musine Kokalari

495 L 550 L

Lindi në Adana të Turqisë dhe kaloi fëmijërinë në Gjirokastër, qytetin përrallor, që i dukej sikur f..

Tefta Tashko Koço
ulje

Tefta Tashko Koço

495 L 550 L

Tefta Tashko Koço (1910 - 1937), kjo bijë e një familjeje atdhetare, ishte ndër të parat soprano shq..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.