Atlas themelor i Politikës

Albas

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030468

  • Availability:457

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Atlasi i Politikës prezanton në një mënyrë interesante një pamje të përgjithshme të institucioneve dhe organizatave të ndryshme, shfaqjeve shoqërore dhe individuale, që përcaktojnë jetën e shteteve të ndryshme dhe qyteteve të tyre, e që përbëjnë veprimtarinë politike.

Kjo vepër shërben si një guidë e shkëlqyer për mendimin, filozofinë, lëvizjet dhe revolucionet që kanë prodhuar forma të ndryshme të qeverisjes, duke filluar që nga polisi grek deri te demokracitë moderne.

Publisher:Albas
Translated by:Sidita Gjipali
Year:2009
Pages:96
ISBN:978-9989-108-08-2
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.