Atlas themelor i Fiziologjisë

Adolfo Cassan

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030473

  • Availability:1676

  • VAT is included in the price!

Authors:Adolfo Cassan
Description:Ky atlas i mbushur me informacion, kombinon foto, diagrame, tabela e ilustrime me një tekst të qartë e të kuptueshëm për të shpjeguar funksionimin dhe ndërtimin e trupit të njeriut. Pas një hyrjeje të përgjithshme, fokusi zhvendoset me radhë nëpër temat kryesore të fiziologjisë. Sistemi tretës përshkruhet dhe ilustrohet me kujdes që nga dhëmbët, stomaku, zorrët, mëlçia dhe mënyra se si lëndët ushqyese asimilohen nga trupi. Kapitujt e mëpasshëm përshkruajnë sistemin e frymëmarrjes, atë kardiovaskular, trurin, shtyllën kurrizore, sistemin nervor, veshkat dhe sistemin e urinimit, muskujt dhe funksionet e tyre, sistemet e riprodhimit tek meshkujt dhe femrat, dhe sistemin limfatik.
Publisher:Albas
Translated by:Besian Xhezo
Year:2007
Pages:96
ISBN:9989-108-33-1
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.