Atlas themelor i filozofisë

Albas

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030483

  • Availability:154

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Ky Atlas është një vepër, me të cilën këshillohesh, si dhe një mjet me vlerë për t'u orientuar si të mendosh dhe të reflektosh rreth temave të mëdha, që janë pjesë përbërëse e jetës së përditshme të qenieve njerëzore, si: puna, e vërteta, drejtësia, lumturia apo liria. Bashkë me referencat historike, nëpërmjet leximeve të njëpasnjëshme, këto faqe synojnë të jenë një ndihmë për të zhvilluar mendimin teorik dhe kritik të lexuesit, si dhe për të nxitur kureshtjen për pyetje të tjera, që hapin rrugën drejt reflektimeve dhe teorive të reja.
Publisher:Albas
Translated by:Sidita Gjipali
Year:2006
Pages:96
ISBN:9989-108-38-2
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.