Matematika 8

Greg Byrd & Lynn Byrd & Chris Pearce

520 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030163

  • Availability: 600

  • text_vat

Authors: Greg Byrd & Lynn Byrd & Chris Pearce
Description: Matematika 8 për klasën e 8-të të shkollës 9-vjeçare.
Publisher: Albas
Translated by: Elfrida Dishmema, Dr. Rinela Kapçiu, Fabiana Muharremi
Year: 2017
Pages: 200
ISBN: 978-9928-02-844-0
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.